Zorg

Zorg

Naast het projectteam bestaande uit de kinderartsen, kinderfysiotherapeut, opvoedcoach en diëtiste werkt bij Peuter-Pret een groot team samen om het project tot een succes te maken. Vanuit de zorg werken we met de volgende partners samen:

Huisartspraktijk Schimmert
Huisartspraktijk Schimmert zal bekendheid geven aan Peuter-Pret. Gezinnen die in aanmerking komen voor Peuter-Pret zullen door Huisartspraktijk Schimmert geattendeerd worden op het programma en van informatie worden voorzien.

Meander Jeugdgezondheidszorg
Het consultatiebureau van de gemeente Nuth, onderdeel van Meander Jeugdgezondheidszorg, zal ook bekendheid geven aan Peuter-Pret. Gezinnen die in aanmerking komen voor Peuter-Pret zullen door de artsen en verpleegkundigen van het consultatiebureau geattendeerd worden op het programma en van informatie worden voorzien.

Fysiotherapie Den Ommenlanden
Fysiotherapie Den Ommenlanden is de bedenker van Peuter-Pret. Zij zullen betrokken worden bij de verdere doorontwikkeling van Peuter-Pret en ons van informatie voorzien over hun reeds opgedane Peuter-Pret-kennis en-ervaring.