Kinderartsen

anita copyDr. Anita Vreugdenhil is verbonden aan Peuter-Pret als kinderarts. Zij zit samen met Erik en Anica Eurelings en Drs Pauline Stouthart in het projectteam van Peuter-Pret. Het projectteam geeft samen met de zorgverleners Peuter-Pret vorm en zorgt voor de verdere doorontwikkeling. Dr. Vreugdenhil is kinderarts maag-, darm-, en leverziekten bij MUMC+. Daarnaast is zij een van de drijvende krachten achter COACH (Center of Obese Adolescents and Childrens Healthcare) van MUMC+. COACH is een centrum voor kinderen en jong volwassenen met overgewicht met een multidisciplinair obesitas team. Het team richt zich op het opsporen van oorzaken en gevolgen van overgewicht bij kinderen, en op de behandeling hiervan. Het doel is om een gezonde leefstijl te ontwikkelen. Voor COACH is Peuter-Pret een waardevolle aanvulling omdat het een geschikt beweegaanbod voor jonge kinderen is.

pauline copyDrs. Pauline Stouthart is ook als kinderarts verbonden aan Peuter-Pret. Zij is werkzaam bij Zuyderland en binnen haar vakgebied gespecialiseerd in diabetes. Dokter Stouthart maakt hiernaast ook deel uit van het COACH-team.

 

 

barbara copyTot slot is Drs. Barbara Vernooy als kinderarts verbonden aan Peuter-Pret. Zij is werkzaam bij Zuyderland als medisch manager en kinderarts en heeft hiernaast als aandachtsgebieden obesitas, eetstoornissen en infectieziekten/immunologie.